Nies

Wie ontwerpt de karnavalsaffiche van 2024?

today17 mei 2023

Achtergrond
VZW Koninklijke Karnavalraad Ninove is op zoek naar creatieve zielen!
Ben jij iemand, of ken jij iemand die graag creatief aan de slag gaat en die het wel ziet zitten om een affiche te ontwerpen voor het allermooiste feest van Ninove?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert VZW Koninklijke Karnavalraad Ninove haar affichewedstrijd ter promotie van het komende carnavalsjaar.
Dit jaar luidt het thema: Loeëdj a batteries moeër op!

Het wedstrijdreglement werd doorgestuurd naar de voorzitters van de (vaste) carnavalgroepen. Wens je zelf nog een exemplaar te ontvangen stuur dan een mail naar koninklijkekarnavalraad@gmail.com

Gelieve dit document grondig door te nemen. Affiches die niet voldoen aan de voorwaarden maken helaas geen kans om gekozen te worden.
Veel succes!

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

Het Ninoofse reuzenboek

Te koop - Het Ninoofse reuzenboek Een boek over de Ninoofse reuzen, dat was er (nog) niet. Reuzententoonstellingen met veel foto’s en info waren er wel toen Doeken & Doeka respectievelijk hun 60-jarig diamanten, 65-jarig briljanten, 70-jarig platina en 75-jarig albasten huwelijksjubileum vierden. Zoveel reuzengeluk verdiende een mooie reuzenpublicatie en wat eerst een uit de kluiten gewassen brochure zou worden, groeide uit tot een heus reuzenboek. Het ultieme rijk geïllustreerde […]

today16 mei 2023

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%