Nies

Wennoeër Affiche en Pin

today19 december 2020

Achtergrond

Winnaar van de affiche Koen Vanopdenbosch van van’t Alverdrau Donker.
Reactie van Koen:

Ja, ik vond het op zich niet zo eenvoudig om iets te vinden met dat thema ?. Ma dan wa gezicht enzo op het verhaal van de superheld gekomen. Het Corona virus erbij was nu niet moeilijk. We zien de afbeelding elke dag op het nieuws ?. Nadien kwam er dan het recyclage gedeelte bij en hebben we daar de oude carnavalsthema’s ingestoken.
Heb dan Robin Boeykens van onze groep ingeschakeld (hij verdient ook de eer) om alles op de pc te zetten. Ben blij dat we gewonnen hebben, je weet nooit ni welke ontwerpen er nog zijn he. Ma kreeg wel positieve reacties van de mensen die ze gezien hebben. Beetje fier toch ook.

Winnaar van de carnavalspin 2021 is Michiel Van Damme van MKV de Kloefkappers.

Zeer content met het winnen van de pinwedstrijd. Ik had dit echt niet verwacht. De combo van de wortel met het recyclagesymbool zag er na een kleine schets direct goed uit en daarmee was het uiteindelijke ontwerp vrij snel gekomen. Deze pin zal voortaan een ereplaats krijgen op mijn kostuum. MKV De Kloefkappers dankt iedereen die dit mede mogelijk gemaakt heeft, alsook de medekandidaten die zich hebben ingezet voor een eigen ontwerp. Zegt Michiel

Written by: Pieter Bauwens

Vorig bericht

Nies

Prinsencaemere stelt uit…

Geen kippeken, geen tongsken, geen visken... De prins zal dit jaar niet moeten rondgaan met den tombola... Corona gooit ook roet in het eten bij De Prinsencaemere en daarom wordt het eetfestijn uitgesteld naar 2022. Als blijk van steun zijn er nog de laatste pins van 22 jaar don augustprijs beschikbaar bij alle leden van De Prinsencaemere.

today19 december 2020

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%