Nies

Wat doet ENKAAVEE op 11/11?

today9 november 2022

Achtergrond

Nau da’k dat ier skrauif, ziene’k hier geweun dat elf plus elf twieëntwintjeg es. Allez, da gommen euk nimmer meemoken, of ’t moe zauin binnen honderd joeër moeër da zal nimmer ver mau zauin.

En dan nu het officiële bericht:

11 november is de dag waarbij we al sinds mensenheugenis het nieuw carnavaljaar starten. Uiteraard mag ENKAAVEE niet ontbreken, en dat doen we dus ook niet.

Wat staat er op ons programma?

Vanaf 9u tot in de late/vroege uurtjes zijn we te beluisteren op de gekende kanalen: Radio Ninove 95FM, www.enkaavee.be en dab+ van radio Ninove natuurlijk!

Vanaf datzelfde moment zijn we ook live te beluisteren, te bekijken (en zelfs te betasten voor wie wil) bij Chloë Confectie, waar we voor de achtergrondmuziek zullen zorgen (soms zelfs eens voor de voorgrondmuziek want tegen dat de ene officiële instantie van dat podium geraakt en de andere erop zit, kunnen we zeker en vast een paar stoetliekes draaien), terwijl de eerste binnen sijpelende karnavalisten al iets kunnen nuttigen.

Terzelfdertijd hebben we een paar vliegende reporters die het “rauilen en zauilen” van de karnavalisten in de binnenstad zullen gadeslaan en die ons alle nieuwtjes die er te rapen vallen (dat zijn dus nieuwtjes die waarschijnlijk eerst ergens gevallen zijn) direct live doorsturen. Dat gaat allemaal supersnel gaan, want wij hebben een kabel van 50 meter voor de wifi! Aha! Uiteraard zullen ze dus de inkleding van het Wortelmanneken door Iejt en Geriejt live becommentariëren, gevolgd door het serene moment aan Dingsken.

Na de officiële speechen bij Chloë en het vanzelfsprekende natje daaropvolgend, trekt ENKAAVEE ’t stad in met onze caravan. Zitten jullie met jullie groep ergens op café en hebben jullie graag bezoek van onze caravan: bel ons, schrijf ons, laat ons vlug iets weten, geef ons een teken… wau kommen af!

Kortom: op 11 november volgde alles op ENKAAVEE en ge zetj derekt mee!

Tot tein en genjer!

ENKAAVEE

Geschreven door Gerrit Wijns

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%