Nies

Wandelen voor ENKAAVEE

today21 februari 2021

Achtergrond

Twee allesdurvers daagden de Ninovieters uit. Serge en Steve zouden gedurende uitzending van ENKAAVEE op karnavalszondag zoveel mogelijk kilometers stappen. Per gewandelde kilometer konden de Wettelkrabbers een bedrag storten ten voordele van uw favoriete karnavalsradio.

Met volle moed startten ze hun tocht om 8 uur ‘s ochtends. Aangemoedigd door het schitterende weer ging het goed, ging het beter en haalden ze alweer een kilometer. Door de vele berichtjes van sympathisanten, de aanmoedigingen op de ENKAAVEE-chat en de tussenstops met een natje en een droogje stegen de kilometers op de teller.

Uitgeput kwamen beide heren aan in onze radiostudio. Met propere kousen aan kwamen ze achter de microfoon staan. Door de vermoeidheid struikelden ze soms over hun woorden, maar hun aantal kilometers konden ze klaar en duidelijk vertellen. Tijdens hun tocht van negen uur en een half konden deze krakken 61km afleggen. Elke meter die ze aflegden verdient handengeklap. Daarom D-A-N-K-U aan Serge en Steve en DANKU! aan alle mensen die hen aanmoedigden en sponsorden.
Iedereen kan nog steeds bijdragen en sponsoren op storten op ==>
BE67 9733983358 87

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

De greute miniatuurstoet!

Alles begon vandaag met een wrang gevoel. Dit jaar geen bonkende bassen in de verte, geen schmink om 7 uur op je snoet, maar een leegte in ons karnavalhart. Tot als de zon door de coronawolken brak en onze karnavalsharten helemaal warm werden. Natuurlijk, want in Ninove hadden we iets om naar uit te kijken.ENKAAVEE bracht met hun miniatuurstoet de apotheose van zes weken karnavalsradio. Een huzarenstukje dat begon met […]

today21 februari 2021

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%