Events

Tempo d’Eole brengt circusspektakel ter gelegenheid van ‘75 jaar Stedelijke Feestcommissie’

today24 juni 2022

Achtergrond

Ninove, 24 juni 2022 – Wie al uitkijkt naar De Donderdagen krijgt een zeer bijzonder voorsmaakje op 1, 2 en 3 juli. Dan strijkt Tempo d’Eole met de voorstelling A.Bois neer op de Inghelantsite.

 De Donderdagen in het weekend? Dat moet speciaal zijn! In het kader van ’75 jaar Stedelijke Feestcommissie’ krijgt Ninove het eerste weekend van juli een extra proevertje voorgeschoteld. Noem het gerust een culturele smaakbom. Tempo d’Eole brengt met A.Bois een woordeloos sprookje. Een avontuur vol acrobatie, muziek en paarden.

In hun circustent brengen ze een vreemd bosvolkje tot leven en onderzoeken ze de eeuwenoude spanning tussen mens en natuur. Een absolute aanrader voor de hele familie.

Wie wil kan vroeger afzakken of na de voorstelling nog even blijven plakken. De Stedelijke Feestcommissie verwelkomt je in hun pré- én aprèsbar om er de avond helemaal compleet te maken.

Praktisch

  • Wanneer: vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli om 20 uur, zondag 3 juli om 16 uur
  • Locatie: circustent op de Inghelantsite, Burchtstraat Ninove
  • Tickets: 15 euro / 10 euro (voor kinderen tot en met 12 jaar)
  • Tickets en info via www.ninove.be/de-donderdagen

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

De winnaars van 2020 krijgen hun bekers!

De vzw Koninklijke Karnavalraad nodigde de winnaars uit om dit te vieren met alle leden van hun vereniging. Twee eerdere pogingen waren steeds afgelast geweest door de beperkende maatregelen. Ook Prins Vitsken was uiteraard van de partij om de winnaars te feliciteren. ‘Iejt & Geriejt’ kreeg de wisselbeker definitief overhandigd. Tijdens de carnavalstoet van 2020 waren ze voor de derde maal als overwinnaars uitgeroepen in de categorie zonder wagen. Ze […]

today30 april 2022

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%