Nies

SummerQueen Deluxe 2021

today3 september 2021

Achtergrond

Op zaterdag 11 september vindt de achtste editie van Miss SummerQueen Deluxe verkiezing plaats, na twee keer te zijn uitgesteld. Het is de grootste Missverkiezing na Miss Travestie België. 

Michael Souffriau, Ninovieter, voormalig lid bij NKKV Nie Geweun maar nu actief bij NKV De Draujvers, organiseert deze verkiezing. “Met deze verkiezingen wilde hij de beginnende showqueen een extra duwtje in de rug geven”, vertelt hij ons. 

“Bij de meeste verkiezingen mag iedereen meedoen, maar bij ons mogen de queens maximaal vier jaar bezig zijn. In aanloop van de finale bieden wij allerhande begeleiding aan: sociale media training, make-up workshops, catwalk training, enz.” 

Dit jaar waren er oorspronkelijk zes kandidaten, maar uiteindelijk zijn er nog vijf queens die zullen meedingen naar het felbegeerde kroontje van Miss SummerQueen Deluxe 2021. 

“Deze keer gaat de verkiezing voor het eerst door in De Keirk te Erembodegem. Na een jaar extra wachten om welgekende redenen, wilden we deze finale niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Onze winnares krijgt een prijzenpakket van om en bij de 2500 euro, waaronder waardebons voor juwelen, pruiken, pluimen, een helikoptervlucht, een hotelcheque. Uiteraard horen het bijpassend lint en de geweldige kroon er ook bij. Voor een beginnende showqueen is dit een zeer aantrekkelijk pakket. 

We wensen alle kandidaten veel succes toe!

 

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

Basisschool de Lettertuin opent de “circuspoorten”

De eerste schooldag en meteen halen ze de verkleedkledij boven bij de stedelijke basisschool de Lettertuin! De speelplaats die werd  aangekleed als een circus.  Alle leerkrachten zijn verkleed als een personage uit het circus en er speelt passende achtergrondmuziek. Kosten noch moeite werden gespaard om er iets fantastisch van te maken. De leerlingen werden verwelkomd aan de ingang van een circustent. Daar staan twee circuspersonages die de leerlingen een circusticket […]

today1 september 2021

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%