Nies

Steun uw vereniging door … frietjes te eten!

today11 januari 2021

Achtergrond

“De Ninoofse verenigingen hebben het door de coronacrisis moeilijk om geld in het laatje te krijgen”, vertellen zaakvoerder Bart Baeyens en medezaakvoerder (en Vlaams parlementslid) Ilse Malfroot. “Eetfestijnen, bakschietingen en andere evenementen werden massaal afgelast, waardoor verenigingen hun inkomsten drastisch zagen slinken. Omdat al deze activiteiten momenteel verboden zijn en de verenigingen het financieel moeilijk hebben, willen we hen steunen.” 

De uitbaters introduceren daarom een elektronisch spaarsysteem, waarbij elke aankoop punten oplevert. Die punten kunnen dan ingeruild worden voor een kortingsbon of steunkaart. De klanten kunnen hun volle klantenkaart ook schenken aan hun favoriete vereniging. De opgespaarde punten worden nadien in euro’s op de rekening van de gekozen vereniging gestort of de vereniging kan in de frituur voor dit bedrag aankopen.

Wie wil sparen voor een bepaalde vereniging of een vereniging wil melden, kan dat door de naam van de vereniging, de activiteit en het bankrekeningnummer door te mailen naar dedikkeboulet@outlook.be. Online bestellen kan via www.dedikkeboulet.com.

Geschreven door Gerrit Wijns

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%