Nies

Prins Vitsken krijgt de touwtjes in handen

today11 februari 2021

Achtergrond

Zaterdag 13 februari neemt burgemeester Tania De Jonge een paar dagen verlof. Naar goede traditie krijgt de prins één week na zijn aanstelling de macht overgedragen van de burgermoeder. Hij krijgt de sleutel van de stad en alle macht om de wortelstad te besturen. 

Prins Vitsken zal dan ook met plezier het vaccinatieplan uitwerken, de omleiding op de Brakelsesteenweg hertekenen en de loketten van het station heropenen. Hij zal zich moeten haasten, want het weekend erop moet hij carnaval Ninove in goede banen leiden. Want ja, in Ninove gaat carnaval wél door natuurlijk. Daar zal onze prins voor zorgen!

De machtsoverdracht wordt georganiseerd door de Koninklijke Karnavalraad Ninove. Deze is live te volgen op ENKAAVEE zaterdag 13 februari vanaf 11 uur.

Foto: VZW Koninklijke Karnavalraad Ninove

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

Stoe(ë)t nie stille ei, Serge en Steven.

Wandelen... Velen onder ons zijn al een jaar moe gewandeld. Maar de volgende mannen krijgen er geen genoeg van. Op 21 februari - wanneer normaal de Roze Zondagstrein door Ninove zou denderen - stappen twee enthousiaste carnavalisten hun eigen stoet, op een willekeurig samengesteld traject.  Ze doen dit niet om voor hun gezondheid, maar ten voordele van ENKAAVEE. Tussen 8u uur en 20 uur  proberen ze zoveel mogelijk kilometer te […]

today9 februari 2021

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%