Nies

Praktische info voor 06/03

today3 maart 2022

Achtergrond

Elke carnavalist is al aan het aftellen: nu zondag, op 6 maart, wordt de omgeving van het oud stadhuis omgedoopt tot carnavalsfeestzone! 🎭 We zetten alle praktische info graag nog eens op een rijtje.

 

🎉 De feestzone is geopend van 11.11 uur tot 2.11 uur.

🎉 Je kan de feestzone betreden via één van de drie gecontroleerde ingangen. Die bevinden zich in de Langemuntstraat, aan delicatessenzaak Vernaillen in de Beverstraat en aan juweliers Nachtergaele aan het Oudstrijdersplein.

🎉 Om toegang te krijgen tot de feestzone, heb je een bandje nodig. Het bandje kan je tussen 9 uur en middernacht ophalen aan de stand aan babybspeciaalzaak Jill en Jack (hoek Centrumlaan – Burchtstraat), op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket. Er zijn meer dan bandjes genoeg! 8000 stuks!

🎉 De bandjes zijn ook geldig in de cafés. In de cafés zelf zullen de coronamaatregelen die op dat moment van toepassing zijn, ook moeten worden nageleefd.

🎉 Er is een toiletwagen voorzien net buiten de feestzone aan optiek Nachtergaele. Hier zal een toiletdame/heer voorzien zijn. Zij vragen 50 eurocent per beurt.

🎉 Er worden afvalcontainers voorzien in de feestzone, Langemuntstraat en de kermis, zowel voor PMD als Restafval. Denk aan het milieu en sorteer wel!

 

🙅🏽‍♀️ Er mag geen muziek gemaakt worden op openbaar domein en op de terrassen, met uitzondering van de muziek van de foorkramers op de kermis en in de feestzone.

🙅🏽‍♀️ Karretjes, trolleys en rugzakken worden best thuisgelaten.

🙅🏽‍♀️ Ook vuurtjes, barbecues en gasbranders zijn niet toegestaan.

🙅🏽‍♀️ Alcoholverkoop aan foorkramen is eveneens verboden.

Geschreven door Gerrit Wijns

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%