Nies

Praktische info voor 06/03

today3 maart 2022

Achtergrond

Elke carnavalist is al aan het aftellen: nu zondag, op 6 maart, wordt de omgeving van het oud stadhuis omgedoopt tot carnavalsfeestzone! 🎭 We zetten alle praktische info graag nog eens op een rijtje.

 

🎉 De feestzone is geopend van 11.11 uur tot 2.11 uur.

🎉 Je kan de feestzone betreden via één van de drie gecontroleerde ingangen. Die bevinden zich in de Langemuntstraat, aan delicatessenzaak Vernaillen in de Beverstraat en aan juweliers Nachtergaele aan het Oudstrijdersplein.

🎉 Om toegang te krijgen tot de feestzone, heb je een bandje nodig. Het bandje kan je tussen 9 uur en middernacht ophalen aan de stand aan babybspeciaalzaak Jill en Jack (hoek Centrumlaan – Burchtstraat), op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket. Er zijn meer dan bandjes genoeg! 8000 stuks!

🎉 De bandjes zijn ook geldig in de cafés. In de cafés zelf zullen de coronamaatregelen die op dat moment van toepassing zijn, ook moeten worden nageleefd.

🎉 Er is een toiletwagen voorzien net buiten de feestzone aan optiek Nachtergaele. Hier zal een toiletdame/heer voorzien zijn. Zij vragen 50 eurocent per beurt.

🎉 Er worden afvalcontainers voorzien in de feestzone, Langemuntstraat en de kermis, zowel voor PMD als Restafval. Denk aan het milieu en sorteer wel!

 

🙅🏽‍♀️ Er mag geen muziek gemaakt worden op openbaar domein en op de terrassen, met uitzondering van de muziek van de foorkramers op de kermis en in de feestzone.

🙅🏽‍♀️ Karretjes, trolleys en rugzakken worden best thuisgelaten.

🙅🏽‍♀️ Ook vuurtjes, barbecues en gasbranders zijn niet toegestaan.

🙅🏽‍♀️ Alcoholverkoop aan foorkramen is eveneens verboden.

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

Opgepast! Blijven zitten alstublieft!

“Oela Oela Oelala!” Nieë, wa zitten nie in ieën of ander kabardoesjken, mor vanaf vrauidag 4 maart om 16 ieren tot  dausjendag 8 maart meegde het kindj in a auigen weer wakker moken, want de kermis es veneir in ’t stad!   Vereg joeër mocht de carnavalsfeur nie ooëtjpakken wegens pandemische redenen, mor nau trekken de feurkromers weer alle registers oepen om de Ninovieters een onvergetelauik carnavalsweekend te bezergen. Nie […]

today2 maart 2022

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%