Nies

Ook jouw activiteit in de evenementenkalender Ninove 2023?

today27 oktober 2022

Achtergrond

Er zijn nog zekerheden in het leven. Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dan zijn de ridders in de wortelorde daar met hun traditionele vraag naar alle carnavalsverenigingen.
Net als de voorbije jaren kunnen jullie de activiteiten die door jullie carnavalsgroep georganiseerd worden, laten opnemen in de evenementenkalender van 2023.
De vermelding in de kalender is volledig gratis, een e-mail naar de ridders met daarin de naam van de vereniging, de activiteit, de datum en de locatie volstaat.

Zo kan je jouw activiteit waarnemen in deze prachtige kalender die de ridders op het einde van het jaar persoonlijk in je brievenbus komen steken.
Het e-mail adres is verkrijgbaar op aanvraag.

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

Mè Vrieët Op ’t Gemak noeër de Voetbaul!

Een Wieëreldkampioenskap Voetbal een half joeër noeë dat ’t normoeël wer gespeldj, dat es nau just iet ver oos, moeten dedie van VRIEËT OPT GEMAK gepeisd emmen. En dus zenj ze op eele gemakske – ejjem? Jommer, ejjem? – bau den Bruno van The Mauritz gegoeën en emmen ze gezeit: “Zeg, a spel es ier toch mieër toe as oepen, zoemen wauilen dat ier nie megen afhieren ver e poeër […]

today26 oktober 2022

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%