Nies

Onderzoek gestart naar naaldenprikker

today2 maart 2023

Achtergrond

Tot onze grote verbazing stond vandaag volgend bericht te lezen op facebook.

“Mijn vrouw is maandagnacht op carnaval Ninove gestoken door een naald met waarschijnlijk drugs inZe kon niet meer op haar benen staan en reageerde op niets meer. Er is duidelijk in haar arm en jas een injectie te zien. Zijn er nog mensen, die dit hebben meegemaakt? Ik hoop dat iemand iets gezien heeft.” Schreef R.S. op facebook.

Het bericht ging al snel viraal en werd massaal gedeeld op facebook.
Zo nam ook de politie met haar contact op om een klacht in te dienen en dit gebeurde intussen. “We nemen de zaak heel ernstig”, zegt burgemeester Tania De Jonge (Open Vld).
Ook het parket werd ingelicht. Op dit moment is er geen weet van nog meer gevallen.
Dit is enorm verontrustend, vooral omdat mensen belemmerd worden in hun vrijheid om één van onze mooiste feesten in onze stad bij te wonen.

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Filmkes

Sfieërverslag van DJ SDC vanop den balkon!

De winnaar van onze DJ contest SDC (Siebe De Clerq) bezorgde ons een sfeerverslag over zijn uurtje (2u-3u) dat hij mocht draaien op den balkon van ons oud stadhuis. Geniet samen met hem nog even na door de foto's en filmpjes die hij ons doorstuurde. Siebert zelf had een uur lang "kiekebisj" terwijl hij stond te draaien. Het was een onvergetelijke ervaring en zeker de moeite om mee te doen […]

today2 maart 2023

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%