Nies

“Ninovieters, Kaffeegieters… wauilen drinken da me liters ! “

today23 februari 2022

Achtergrond

Als er nu net één iets is wat alle tradities typeert, is dat deze op regelmatige basis én vaste tijdstippen terugkomen. Zo ook met de tweede carnavalseditie van de vermaarde en de nu al alom gegeerde flessen Nienofske Straffe Kaffee.

Wat vorig jaar door jonge ondernemer Jaro Goubert met diens onderneming Publi Jaro voor het eerst in volle carnavalsperiode aan de man en vrouw werd gebracht, kent nu dan ook zijn tweede couplet.

Wees er dus als de kippen bij, want van deze speciale editie van de Nienofske Straffe Kaffee zijn er slechts 100 exemplaren beschikbaar. Iedere fles kent een unieke nummering, welke tot het einde der tijden geregistreerd staat op jouw naam.

NIEUW dit jaar… is dat je er tevens een bijpassende mok – of zoals ze in Ninove zeggen, een “zjat” – kunt bijbestellen. Dit alles aan een democratische prijs van respectievelijk 27 euro per fles en 5 euro per mok én gratis tot aan jouw voordeur in Ninove gebracht.

Met carnaval Ninove of buiten deze doldwaze narrenperiode een straffe kaffee drinken, is altijd een goed idee. Dit kan je cosy doen bij jou thuis of in één van de talrijke horecazaken bij jou in de buurt. Ijskoud op een zwoele zomerdag of hartverwarmend met een toefken slagroom erop tijdens een koude winteravond.

Een horecazaak met Nienofske Straffe Kaffee in de buurt?

︎ café ‘t Oud Stadhuis (Ninove)

︎ café De Nieuwe Klok (Ninove)

︎ café In den Keizer (Ninove)

︎ snacks & drinks Repoos (Ninove)

︎ koffiebar Bar Sajet (Ninove)

︎ café den Haas (Gooik)

︎ tearoom Martinique (Ninove)

︎ restaurant d’ Eeterij (Ninove)

︎ restaurant D’erfzonde (Herne)

Bestellen kan via www.nienofskestraffekaffee.be

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

De vitrineklasjers are back!

Wie rappelleert em nog oos Enkaavee studio’ken twieë joeër gelejen in de Lavendelstroeët? Plasj in ‘t stad…klein…karnavalesk gepajjeerd vanbinnen…én me een greute rooëtj….een lege rooëtj! En wie rappelleert em nog de ludieke, mor formidobele roomskiljeringen in de joeëren ‘70, ‘80 en begin ‘90 van Jan Van Der Smissen, “prinsj Vitrineklasjer 1”, gelek as da Don August em altauidj noemdegen? Awel, wauilen! En wauilen zooten doeër, me oos greute lege rooëtj…en […]

today20 februari 2022

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%