Nies

Met vlag en wimpel!

today24 september 2021

Achtergrond

Elk jaar reikt Jong Vld Ninove de Blauwe Wimpel uit. Naar eigen zeggen geven ze deze prijs aan een persoon, bedrijf of organisatie die Ninove op de wereldkaart zet of iets bijzonders voor onze stad doet. 

In het verleden werden o.a. De Ark van Pollare, De Ridders in de Wortelorde, belleman Hans Van Laethem en onze twee kersverse ereburgers Wesley Sonck en Kevin Van der Perren al in de spreekwoordelijke bloemetjes gezet. 

Op vrijdag 24 september 2021 was het de beurt aan de laureaten van 2020 (deze prijsuitreiking kon om alomgekende redenen nog niet doorgaan) én 2021. De laureaat van 2020 was Benny Schaillee, compostmeester van het eerste uur en oprichter van de Vriendenkring van Ninove.

Dít jaar gaat deze blijk van erkenning naar niemand minder dan… ENKAAVEE. Inderdaad, wij mogen onszelf de trotse eigenaars noemen van de Blauwe Wimpel 2021. We krijgen deze prijs omdat we volgens de mensen van Jong Vld Ninove het voorbije jaar onze stad en  onze carnaval in een positief daglicht hebben gezet. Wij zijn dan ook “fier as ne kaffeegieter” dat we deze “blauwe vaan” in ontvangst mogen nemen. We beloven aan onze stad én onze carnavalisten dat we op dit elan zullen verder doen. U hoort nog van ons! 

Bedankt Jong Vld Ninove!

📷 sophie richez!

 

 

Geschreven door Gerrit Wijns

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%