Nies

Hoeveel muziek zit er in het Ninoofse vrijwilligers- en verenigingsleven?

today14 november 2022

Achtergrond

Wat loopt goed in het vrijwilligers- en verenigingsleven? Wat gaat wat minder? Waar liggen er nog kansen? Je kan het laten weten via de Doe-Meter!

 Vrijwilligers, verenigingen, clubs, leden en supporters, allen kleuren ze met hun acties het sociale leven in Ninove. Dit maakt van de stad een aangename plek om te wonen. “Het stadsbestuur gelooft sterk in de kracht van deze solidariteit. We zijn daarom benieuwd naar de ervaringen van onze inwoners.”, aldus Henri Evenepoel, schepen bevoegd voor participatie.

Ninovieters kunnen laten weten hoe zij het sociale leven in Ninove beleven door tussen 15 november en 15 december de Doe-Meter in te vullen via mijn.ninove.be.

Meer participeren?

Wie registreert op mijn.ninove.be kan alle participatieacties volgen, en eventueel deelnemen. Wie daarnaast ook lid is van het Ninoofse burgerpanel, wordt regelmatig uitgenodigd om deel te nemen aan bevragingen over maatschappelijke onderwerpen die spelen in onze stad, zoals deze vrijwilligersbevraging. Lid worden kan via mijn.ninove.be.

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

De herinnering blijft… aan die clown met z’n lach!

De herinnering blijft… aan die clown met z’n lach! Of hoe Aloïs Arijs – de Pollarenaar, afkomstig van de wijk Preelegem en beter gekend in het carnavalsmidden als onze Don August – verder leeft en voor altijd zal blijven leven in ieder oprecht Nienofs Karnavalshart. Met de opening van het carnavalsjaar 2023 kwam éénieder als vanouds met de nodige portie gezonde goestink naar de Cloë-hal afgezakt. Nadat het programma “Speedy […]

today13 november 2022

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%