Nies

Er valt wat te beleven op de kermis!!!

today21 juli 2023

Achtergrond

Voor het eerst zal er tijdens de zomerkermis een beertjes- en bonnetjesworp plaatsvinden ter hoogte van de autoscooter Hollywood op de Graanmarkt op vrijdag 21 juli om 19 uur.
Met de bonnetjes die je kan vangen tijdens de worp kan je gedurende de kermisperiode gratis ritjes winnen op de kermisattracties of extra speelgoed krijgen aan de spelkramen.
Ook nieuw is dat je op dinsdag 25 juli op verschillende attracties en spelkramen terecht kan aan verlaagde tarieven of je iets extra krijgt. Dubbel geluk dus, terwijl u rustig naar de makt gaat kunnen de kinderen genieten op de kermis!

Tijdens de zomerkermis zullen er een 30-tal attracties en spelkramen opgesteld staan op en rond de Graanmarkt, het Twijnsterplein en de Oude Kaai. Zo zijn onder andere de Lambada, de Dragon, de miniscooter en de kleurrijke bidule Number One van de partij, en zullen ook de waterballen, trampoline, visspelen, een pottenspel, schietkramen, lunaparken en nog veel meer attracties aanwezig zijn. Er zijn eveneens weer tal van eetkraampjes met onder meer frietjes, oliebollen, suikerspinnen, pomme d’amour en nog meer.

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

De Bekerstrijd…

Breed besproken, door weinigen bemind, allerminst begeerd. Het verhaal van de herbruikbare beker schrijft als een koele haat-liefderelatie tussen carnavalisten en de vigerende wetgeving in onze wortelstad. “Omdat het moet” is het meest gehoorde adagio van het lokale stadsbestuur en de daaraan verbonden bevoegde diensten. Maar het moet al lang, dus waarom zitten we er nog maar sinds kort mee opgescheept en nog belangrijker: waarom blijft de organisatie en het […]

today29 juni 2023

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%