Liekes

Enkaavee speelt kort op de “Appel”!

today18 januari 2021

Achtergrond
  • cover play_arrow

    Enkaavee speelt kort op de “Appel”! Pieter Bauwens

Het idee is ontstaan uit een filmpje dat is opgenomen in een Aldi filiaal. Wat zich op dat moment voordoet, lijkt wel een sketch uit een humoristisch programma. Niets is minder waar en dit is natuurlijk ideaal voer voor een carnavalsnummer dachten Stefaan en Jurgen. Toevallig had Glen in zijn schuif nog ergens een instrumentaal nummer liggen en voila ze waren vertrokken.

Een tekst schrijven is maar een kwestie van tijd! Zeker als je zo een scène krijgt voorgeschoteld. ‘Dus ging ik meteen aan de slag om op die instrumentale versie iets te schrijven’: zegt prinsj Vitsken.
Ze sloegen de koppen bijeen (pijnlijk), maar begrepen elkaar meteen. Gigi (Geerard Van Der Perre) maakte de studio meteen corona proof klaar en bezorgde iedereen een uur om zijn deel van de tekst te komen inzingen en opnemen.
En zo kwam er op een recordtijd het nummer “Jo Jo Jonagold” van ENKAAVEE tot stand.
Want geef de karnavalisten inspiratie en we verzekeren jullie dan dat de appel niet ver van de boom zal vallen!

Enkaavee 24/24 7/7 Karnavalsradio met n’en oek af!

Written by: Pieter Bauwens

Vorig bericht

De Ridders

Nies

De ridders stellen “Ezeltje” voor…

Wij bij enkaavee lieten Ezeltje alvast even aan het woord: Pssst, Mag ik me even voorstellen? Ik ben ezeltje, de Kindercarnavalspin 2021.Samen met de Ridders was ik helemaal klaar om jullie dit jaar weer te verwelkomen op ons jaarlijks carnavalsfeest. Ik had zelfs al mijn mondmaskertje aan! Helaas geen weken voorbereidingen om met een origineel kostuum buiten te komen …Geen dansje inoefenen voor bij de inschrijvingen ... Geen gratis show […]

today18 januari 2021

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%