Nies

De stelling is weg!

today20 januari 2023

Achtergrond
Belangrijk nieuws met het oog op carnaval 2023.
Vandaag is de stelling weggehaald aan het Oud Stadhuis.
Die werd begin september geplaatst nadat een deel van de moluren aan de gevel tijdens een hevig onweer loskwam en op straat viel.
Uiteraard deelden wij de bekommernis van de carnavalisten dat de editie 2023 eindelijk eens in normale omstandigheden kan doorgaan.
Omdat het Oud Stadhuis een beschermd monument is, moest er in overleg gegaan worden met het Vlaams Agentschap Onroerend Erfgoed.
Volgende week zal de firma Monument Vandekerkhove de loszittende ornamenten verwijderen, in afwachting van een definitief herstel later.
Zonder onverwachte tegenvallers zien we elkaar daar in het carnavalsweekend zegt schepen Henri Evenepoel.

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

Carnaval Ninove zoekt toiletdame of -heer

Als toiletdame/-heer sta je in voor de hygiëne en de bevoorrading van de toiletruimte. Ook ontvang je de klanten met een glimlach. Concreet zal je volgende taken op jou nemen: Gasten vriendelijk ontvangen Omgaan met cash geld (ontvangen + teruggeven) Toiletten proper houden Producten aanvullen Vuilnisbakjes legen Ontsmetten van deurknoppen, kranen, handdrogers Eerste hulp bij verstoppingen De eindschoonmaak Belangrijk Het is ten strengste verboden om dranken te verkopen De toiletdame/heer mag een vergoeding vragen […]

today20 januari 2023

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%