Nies

De Stedelijke Feestcommisie organiseert…

today10 januari 2021

Achtergrond

In een jaar zonder carnaval regent het “hitlijsten”. Na onze succesvolle “lausjt van enkaavee” lanceert de stedelijke feestcommisie nu ook de oproep om een lijst samen te stellen.

De Stedelijke Feestcommissie gaat op zoek naar de beste 111 Ninoofse karnavalliedjes aller tijden.
Iedereen kan zijn favoriete top 5 inzenden met vermelding naam en adres via top111sfc@gmail.com tot en met 15 februari middernacht.
Op basis van de ingezonden top vijf lijsten wordt de beste 111 samengesteld. Wie de top vijf kan voorspellen of het dichtst benadert, krijgt als prijs een waardebon. Tevens zullen er verscheidene waardebonnen, die men kan besteden bij de lokale handelaars, verloot worden onder de inzenders. De beste 111 en de winnaars van de bonnen zullen bekend gemaakt worden op 19 februari. Alle waardebonnen worden geschonken door de Stedelijke Feestcommissie.

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

don jo

Nies

Don Jo blijft niet bij de pakken zitten

Door de huidige maatregelen tegen het coronavirus hebben ze bij Don Jo beslist om hun afhaal/levering eetfestijn op 24 januari niet te laten doorgaan, maar ze hebben al een alternatief gevonden om te organiseren. Wij organiseren een pannenkoekenverkoop zegt Yves.Voor wie interesse heeft:1 pakje = 1 kg = 12 pannenkoeken. Deze zijn te koop voor 7 euro/pakje. Beschikbaar bij alle leden. Levering = 20 februari

today8 januari 2021

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%