Nies

De stautste ninovieters zijn gekend!

today31 augustus 2021

Achtergrond

Om het 500ste sterftejaar van Despauterius te herdenken, stapten 42 deelnemers van Komen naar Ninove. Maar zouden ze wel aankomen?

Serge en steven trokken alvast hun “staute” wandelschoenen aan. Beide heren zijn ondertussen wereldbekend in ninove en deelgemeenten voor hun tocht die ze hebben ondernomen tvv van ENKAAVEE.

Serge weet ons te vertellen dat de eerste 50km rustig en goed verlopen. Maar de doortocht in de Vlaamse Ardennen hakt er serieus in. Maar liefst 5 hellingen waren opgenomen in deze tocht. Iets wat alleen de “stautste” ninovieters konden overleven natuurlijk.

Ook Jan taildeman beter gekend als de fotograaf die aan de “van den borre” bocht staat met karnaval was van de partij. Het was een schitterende maar pittige wandeling. Zijn volgers hebben ervoor gezorgen dat hij de finish bereikte.

Deze ultrawandelaars mogen zich met recht en reden de stautste ninovieter noemen want die zijn vanuit komen naar ninove gekomen!

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

Toeters Mé Bloemen en Pretensje in Blankenberge

Afgelopen weekend was het voor één keer niet in Ninove te doen. We trokken naar een andere stad aan het water: Blankenberge. Uw reporter gaat al eens graag naar Blankenberge. Voor een crème glaceke, toerke met de go cart, wat zand in de onderbroek en bruine blote rimpeltietjes reserveert hij gaarne een plaatsje op de trein naar de kust. Maar dit weekend stond er hem iets heel speciaal te wachten. […]

today30 augustus 2021

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%