Nies

De Ridders snellen ter hulp

today17 december 2020

Achtergrond

Je mag niet vergeten elk jaar bij de tandarts te gaan, je moet op tijd jouw vuil buiten zetten en je mag niet te laat uw belastingen indienen. Van ‘t jaar 20 jaar getrouwd, jouw overgedragen congé oppakken voor Pasen en voor ‘t zingen de kerk uit gaan.  Steek nog snel jouw winterbanden, wens iedereen voor februari een gelukkig nieuwjaar en nieuwe schoenen mag je pas kopen met de solden. Elke dag een propere onderbroek, vrijdag visdag en elke laatste week van de maand heeft ze haar regels. 

Veel te veel dingen om zomaar te kunnen onthouden. Gelukkig is er terug de jaarlijkse kalender van de Ridders in de Wortelorde. De Ridders kwamen hem al persoonlijk in jouw brievenbus stoppen. Enkel en alleen om jou te helpen! En natuurlijk ook om de volgende editie van kinderkarnaval terug tot een succes te maken.

Written by: Pieter Bauwens

Vorig bericht

Nies

Prinsencaemere Ninove zoekt lijflied

De Prinsencaemere beloont elk jaar de meest muzikale talenten uit Ninove met een prijs voor het beste stoetliedje en beste carnavalsnummer. De huidige covid-tijden dwongen hen om het dit jaar anders aan te pakken.  De Ninoofse Carnavalsgroepen krijgen de gelegenheid om een lijflied te componeren voor de Prinsencaemere. Ze zoeken naar een ambiancenummer dat hen doorheen de stoet kan loodsen. Een nummer waarop ze kunnen dansen met zijn allen tot […]

today12 december 2020

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%