Nies

DE pin van de affiche is er…

today29 januari 2021

Achtergrond

Overal in het Ninoofse straatbeeld zie je ze verschijnen: de karnavalsaffiche van dit jaar. Het thema ‘recycleert is een thema’ werd op originele wijze in beeld gebracht door Koen Vanopdenbosch. Koen is niet aan zijn proefstuk toe (herbekijk zeker onze aflevering van Woeërom Doeërom over de affiches) en ook zijn groep Van ‘t Alverdrau Donker schitterde al in het verleden. Zij brachten traditiegetrouw ook een pin uit die bij de affiche hoort.

Een pin kost 4 euro per stuk. Maar je kan meer doen! Er zijn ook sleutelhangers aan 5 euro per stuk (Deze zijn verkrijgbaar vanaf half Februari). Maar dat is niet alles. Speciaal voor de luisteraars en niet-luisteraars van ENKAAVEE is er een speciale actie! Een pin en een sleutelhanger kosten samen slechts 8 euro. 
Pins en sleutelhangers kan je kopen bij alle leden en via info@vantalverdraudonker.be

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

jaro goubert

Nies

Ninofske straffe kaffee viert Karnaval

Iedere carnavalist kent wel het verhaal van de kaffeegieters. Buiten onze witkap heeft de Ninovieter niets van drank om te drinken, hiermee ben ik aan de slag gegaan zegt Jaro Goubert. De bijnaam kaffeegieters is aan de Ninovieters gegeven door de mensen die te bedevaart gingen naar Halle. Zij hadden dus dikwijls al heel wat kilometers in de benen als ze Ninove bereikten, ze namen hier graag wat rust om […]

today25 januari 2021

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%