Nies

De Koninklijke Karnavalraad Ninove organiseert…

today7 april 2021

Achtergrond

De Koninklijke Karnavalraad Ninove organiseert een wandelzoektocht doorheen het centrum.

De wandeltocht kan vanaf 7 april coronaproef afgelegd worden op een moment dat je zelf kiest. De wandeling staat open voor iedereen, zowel carnavalisten als niet-carnavalisten.

Om tijdens deze evenementen-loze periode iets om handen te hebben werkte de Karnavalraad een zoek-wandeltocht uit in het centrum van Ninove. Tijdens de 7 kilometer lange tocht kom je vast en zeker langs steegjes en plekjes die je nog niet bekend zijn.

Er is ook een vragenronde aan verbonden, waarvan je de antwoorden op je tocht kan terugvinden. Hierdoor zul je na de wandeling, ongetwijfeld, ook iets meer te weten gekomen zijn over de geschiedenis van onze stad.

Om je attent te houden op je tocht is er ook een fotoronde aan verbonden. Goed uitkijken tijdens de wandeling is dan ook een must.

Praktisch : Op de website, www.carnavalninove.be, kan je de documenten afprinten, best in kleur, waarna je op pad kan.

Je kan de tocht afleggen wanneer je dat zelf wenst tussen 7 april en 30 juni 2021. De wandeling start op Dr. Hemmerijckxplein en loopt doorheen het centrum.

Je kan je deelnemingsformulier nadien inleveren bij de leden van de Karnavalraad. Maar je kan het ook in de bus steken aan garage Central, of opsturen naar de Karnavalraad, Désiré De Bodtkaai 19, 9400 Ninove.

Digitaal doorsturen kan ook via taufken@gmail.com .

Uit de inzendingen worden er tien winnaars bekend gemaakt, die de vragen correct hadden, en het dichts het antwoord van de schiftingsvraag beantwoorde.

Alvast veel wandel- en zoekplezier tijdens deze ontspannende wandeltocht.  

Geschreven door Gerrit Wijns

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%