Nies

CST op eetfestijn of cafe?

today1 november 2021

Achtergrond

Het Covid Safe Ticket (CST)– waarmee je kan aantonen dat je volledig gevaccineerd bent, hersteld bent van een coronabesmetting of recent getest werd op Covid-19 – wordt vanaf 1 november uitgebreid naar cafés, restaurants en fitnesscentra in heel het land.

De drempel die bij evenementen bepaalt wanneer het CST ingezet moet worden om de mondmaskerplicht te doen vervallen, wordt verlaagd tot 200 personen binnen en 400 buiten. Voor discotheken en nachtclubs blijft het gebruik van de coronapas altijd verplicht.

Deze regels geld dus ook voor alle eetfestijnen die momenteel plaatsvinden. Je dient aan te schuiven met mondmasker. Je CST tonen en dan kan je plaatsnemen en smullen.

Voor 11/11 wisten we al dat de officiële zitting zou plaatsvinden mits vertoon van je CST.

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

Nie geweun zoekt…

 Nie Geweun zoekt creatieve mensen die een toffe carnaval willen beleven op een pompier de monjdagnacht aan het oud stadhuis!!!  Ben je gebeten door de carnavalsmicrobe en wil jij carnaval beleven vanop de eerste lijn? Dat kan samen met de leden van nie geweun!!!  Is een wagen bouwen echt iets voor jou?  Kan je goed overweg met naald en draad?  Dan zijn wij naar jou op zoek!  Lidgeld en overige afspraken […]

today27 oktober 2021

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%