Nies

Bestel nu het carnavalsvlagje 2022!

today13 januari 2022

Achtergrond

Net als vorig jaar werd carnaval Ninove 2022 jammer genoeg geannuleerd. Toch voorziet de Stedelijke Feestcommissie ook dit jaar een uniek carnavalsvlagje. 

De Stedelijke Feestcommissie voorziet voor elke vaste carnavalsgroep, de prinsenwacht en De Gasthieëren een gratis vlagje. Er is daarnaast een beperkte oplage van dit unieke ‘corona-exemplaar’ beschikbaar. Dit kan van 17 januari tot en met 31 januari besteld worden via evenementen@ninove.be. De kostprijs is 10 euro, er kan maar één exemplaar besteld worden per persoon. De bestelling is definitief nadat 10 euro is overgeschreven op BE69 9730 4787 3978 van de Stedelijke Feestcommissie Ninove. Het bestelde vlagje kan van 28 februari tot en met 4 maart afgehaald worden bij de dienst evenementen in het oud stadhuis (Oudstrijdersplein 6, 9400 Ninove).

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

ENKAAVEE TWIEË POENTJ NUL POENTJ TWIEË POENTJ TWIEË (2.0.2.2.)

Na het overdonderend succes van vorig jaar, start ENKAAVEE, “dé carnavalsradio mè nen ‘oek af”, vanaf vrijdag 7 januari met een dagelijks, avondvullend programma. Elke avond vanaf 19u zijn ze te horen op hun website, facebookpagina, youtubekanaal én nieuw dit jaar ook op 95 FM, de frequentie van Radio Ninove! Ook al valt Carnaval Ninove net als vorig jaar in het water, toch zetten de ‘jonges en maskes’ van ENKAAVEE […]

today7 januari 2022

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%