Nies

BESTEL NU DE ORIGINELE CARNAVALSAFFICHE 2022 VAN CARNAVAL NINOVE

today23 januari 2022

Achtergrond

Ondanks de annulering van carnaval 2022, zal de Koninklijke Karnavalraad Ninove, de officiële carnavalsaffiche ter beschikking stellen voor de collectioneurs onder ons, en andere gegadigden.

Hoe geraak je aan een affiche?

De affiche zal dit jaar niet bedeeld worden via de horeca- of handelszaken, maar we geven iedereen de mogelijkheid de affiche in huis te halen.
Je kan deze prachtige affiche bestellen tegen de prijs van 2,00 euro. De bestelling is definitief wanneer het bedrag is overgeschreven op rekening BE54 9793 3727 8297.

Dit is de enige manier van reserveren. De betaling moet ten laatste tegen zaterdag 12 februari 2022 overgeschreven zijn.

De bestelde affiches kunnen opgehaald worden tussen 1 en 4 maart in de garage Central, Desiré De Bodtkaai, tussen 9 en 17uur.

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

“Zetj toch gieën pinne, moeër keupt er au wel ieën..”

Desondanks het feit dat Carnaval Ninove voor het tweede jaar op rij niet zal deergoeën zoals we jaar en dag gewoon zijn, zullen we er alles aan doen om op 6 maart 2022 toch alle carnavalskriebels uitbundig uit ons lijf en leden te laten breken. Al even traditioneel als het carnaval zelf, is de carnavalsaffiche die ieder jaar ons straatbeeld opfleurt. Ook van deze affiche werd er een prachtige pin […]

today20 januari 2022

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%