Nies

ALTERNATIEF VOOR CARNAVAL NIENOF: “WAT IN AALST NIET MAG, KAN HIER WEL”

today23 februari 2022

Achtergrond

Er komt dan toch nog een alternatief voor Carnaval Nienof 2022. Zondag 6 maart wordt de omgeving van het Oud Stadhuis omgedoopt tot carnavalsfeestzone.

We hebben er lang op moeten wachten, maar er komt toch nog een alternatief voor carnaval dit jaar. ENKAAVEE en enkele dj’s zullen op zondag 6 maart van 11u11 tot 2u11 vanop het balkon van het Oud Stadhuis voor de nodige ambiance zorgen.

“We gaan doen waar we goed in zijn: feesten”, zegt Gerrit van ENKAAVEE. “Wat ze in Aalst niet mogen, kunnen wij gelukkig wel. We gaan voor een feestje zorgen vanop het balkon van het Oud Stadhuis. Maar ook de mensen die niet naar daar komen, kunnen mee feesten. Samen met Radio Ninove gaan we alles uitzenden op 95FM, DAB+ en op YouTube. Je hoeft dus niks te missen van heel het gebeuren.”

Veilige feestzone

Om ervoor te zorgen dat alles veilig en coronaproof verloopt, wordt de feestzone aan het Oud Stadhuis afgesloten, met drie gecontroleerde ingangen. In de zone wordt bij code oranje gewerkt met een bandjessysteem voor de controle van het Covid Safe Ticket. De bandjes zijn op zondag 6 maart tussen 9 uur en middernacht op te halen in het tentje aan babyspeciaalzaak Jill en Jack, op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket.

Op café

De CST-bandjes zijn niet alleen geldig in de feestzone, maar ook in de cafés van Ninove. Op die manier moeten uitbaters niet iedereen heel de avond controleren op het CST. In de cafés zullen de coronamaatregelen die op dat moment nog van toepassing zijn, ook worden nageleefd.

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Nies

De ridders stellen pin voor….

Hangt de carnavalsoutfit al klaar voor zondag 6 maart ? Dan is die zeker nog niet compleet! Want karnaval vieren zonder een pin van kinderkarnaval dat kan niet! Graag stellen we u de officiële pin Kindercarnaval 2022 voor. Nu reeds te verkrijgen aan €5,00 bij www.misterbrochette.be of kom langs op zaterdag 5 maart aan onze Riddersstand op de kermis ter hoogte van ‘t Café bij Marc (Raadskelder) Welkom van 14u […]

today23 februari 2022

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%