Nies

Alles wat je moet weten voor kindercarnaval!

today26 januari 2023

Achtergrond

Nog 1 maand te gaan en we mogen het feestweekend op gang trekken met onze kindercarnaval. Het valt opnieuw samen met de aankomst van “Omloop Het Nieuwsblad” en grote namen zoals De Deyn, Van Kerckhove en Symoens zijn tijdens hun trainingen al gespot aan de finishlijn.

Namens de voltallige organisatie zowel wij, Ridders in de Wortelorde als Omloop Finish Team , de stad Ninove en Politie Ninove vragen we even jullie aandacht en medewerking

Inschrijven voor Kindercarnaval kan vanaf 11u11 in CC De Plomblom. Tegen 12u45 vormen we onze stoet op het Oudstrijdersplein (Aan de ouders: We trachten een kinderstoet te vormen, gelieve achteraan de stoet aan te sluiten.)

Tegen 13u vertrekken we richting de sporthal waar Flipken en Marie jullie van harte welkom heten en waar we jullie opnieuw trakteren op een leuk optreden ( Kinderen gratis, Volwassenen 5 euro inkom) Tegen 16u30 -16u45 maken we de nieuwe Kinderprins en Kinderprinses bekend.

Om de veiligheid van de allerkleinste carnavalisten te garanderen vragen we samen met de politie om de zone rond de sporthal te verlaten via het stadspark en gebruik te maken van de voetgangersbrug richting de binnenstad.

Parkeren kan je dichtbij de inschrijvingen en de kermis (Parking Mallaard – OCMW parking – Ninia)

We hopen op jullie talrijke opkomst en kijken alvast uit naar een pracht editie

Ridders in de Wortelorde

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

Foto's

Enkaavee swarree bau MKKV De Moesjkes!

Gisteren waren we te gast in Meerbeke. MKKV De moesjkes hadden ons uitgenodigd om in hun lokaal café Moesj onze tenten of beter gezegd studio op te slaan. Volgend jaar bestaan "de moesjkes" 33 jaar, de ideale moment dus voor een terugblik. Dit deden we met voorzitters uit het verleden, de huidige voorzitter en misschien zelfs de toekomstige voorzitter. Het was een meer dan geslaagde avond met veel ambiance, een […]

today22 januari 2023

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%