Nies

Alles wat je moet weten voor kindercarnaval!

today26 januari 2023

Achtergrond

Nog 1 maand te gaan en we mogen het feestweekend op gang trekken met onze kindercarnaval. Het valt opnieuw samen met de aankomst van “Omloop Het Nieuwsblad” en grote namen zoals De Deyn, Van Kerckhove en Symoens zijn tijdens hun trainingen al gespot aan de finishlijn.

Namens de voltallige organisatie zowel wij, Ridders in de Wortelorde als Omloop Finish Team , de stad Ninove en Politie Ninove vragen we even jullie aandacht en medewerking

Inschrijven voor Kindercarnaval kan vanaf 11u11 in CC De Plomblom. Tegen 12u45 vormen we onze stoet op het Oudstrijdersplein (Aan de ouders: We trachten een kinderstoet te vormen, gelieve achteraan de stoet aan te sluiten.)

Tegen 13u vertrekken we richting de sporthal waar Flipken en Marie jullie van harte welkom heten en waar we jullie opnieuw trakteren op een leuk optreden ( Kinderen gratis, Volwassenen 5 euro inkom) Tegen 16u30 -16u45 maken we de nieuwe Kinderprins en Kinderprinses bekend.

Om de veiligheid van de allerkleinste carnavalisten te garanderen vragen we samen met de politie om de zone rond de sporthal te verlaten via het stadspark en gebruik te maken van de voetgangersbrug richting de binnenstad.

Parkeren kan je dichtbij de inschrijvingen en de kermis (Parking Mallaard – OCMW parking – Ninia)

We hopen op jullie talrijke opkomst en kijken alvast uit naar een pracht editie

Ridders in de Wortelorde

Geschreven door Gerrit Wijns

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%