Nies

30 jaar MKKV De Moesjkes

today7 november 2021

Achtergrond

De Meerbeekse karnavalgroep de Moesjkes bestaat 30 jaar. Corona gooide roet in het eten en het grote feest bleef uit. Maar deze mijlpaal laten ze toch niet onopgemerkt voorbij gaan. Zoals elke 10 jaar brengen ze een pin uit.

De pin van de voorbije feesteditie's

Van dit collectersitem worden maar 500 exemplaren gemaakt. Wil jij er graag één in jouw bezit? Contacteer dan één van de leden van de Moesjkes of bestel via de facebookpagina van MKKV De Moesjkes. Een pin kost slechts 5 euro.

Het groot feest is uitgesteld maar niet afgelast. De Moesjkes blikken al vooruit naar hun 33-jarig bestaan.Veel willen ze hierover nog niet lossen enkel dat ze “grootste plannen” hebben. Wij zijn alvast heel nieuwsgierig!

 

Written by: Gerrit Wijns

Vorig bericht

wettels aan balkon

Nies

Iedereen klaar voor 11/11?

NINOVE – Na een jaar zonder echte carnaval zijn de verschillende carnavalsinstanties klaar met de voorbereidingen van karnaval 2022. De Koninklijke Karnavalraad zal samen met de stedelijke feestcommissie, Ridders in de Wortelorde, en de Prinsencaemere, op donderdag 11 november vanaf 11.11 uur, toelichting geven over de komende carnavalseditie. Ook de schepen van feestlijkheden, Marc Torrekens, zal meer uitleg geven over hoe de editie 2022 er zal uitzien. Wat, wanneer, en […]

today2 november 2021

In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%