Feestje

The Return of Misses/Mister Nienof.

today 4 februari 2023my_locationZaal Violon (De Roosevelt)


Achtergrond
Sommigen onder jullie hebben het misschien al gemerkt via sociale media, anderen misschien nog niet. Maar na 16 jaar organiseert de VZW Koninklijke Karnavalraad Ninove i.s.m. de carnavalsradio ENKAAVEE een echte Misses/Mister Nienof verkiezing. In 2006 werd de laatste Mister Nienof (Stijn Chavatte) verkozen, en daarom leek het ons fijn om dit concept te herintroduceren, vandaar de naam The Return of Misses/Mister Nienof
 
Met veel jolijt stuur ik jullie dan ook deze mail om jullie uit te nodigen om deze spektakelshow bij te wonen, maar ook om jullie in te schrijven om mee te doen aan onze wedstrijd! Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 4 februari, in de zaal van de Roosevelt (waar het allemaal begon). Onze deuren zullen openen om 19:30, de show start om 20:00.
 
Hieronder vindt u alvast alle informatie die u nodig heeft om in te schrijven:
  • Inschrijven kan door een motivatievideo op te sturen naar koninklijkekarnavalraad@gmail.com.
  • Inschrijven kan wanneer je actief bent in het carnavalgebeuren in Ninove of wanneer je een geschiedenis hebt met Carnaval Ninove.
  • De deelnemers dienen de leeftijd van 18 jaar bereikt te hebben, en mogen de leeftijd van 111 jaar niet overschrijden.
  • Inschrijven kan tot en met 23 januari 2023. Na deze datum zullen er geen inschrijvingen meer aangenomen worden.
  • Uit alle inzendingen zal een selectie gemaakt worden. De geselecteerde deelnemers zullen hiervan tijdig op de hoogte gebracht worden.

De winnaar van deze wedstrijd mag gaan lopen met de titel van Misses/Mister Nienof. Naast deze eeuwenlange roem zal de winnaar met een plus one uitgenodigd worden op het Ninoofse Carnavalsbanket (t.w.v. 120€ per persoon).

 
Wij verwachten alvast een knaller van een avond met veel muziek, lachen en zeveren.

Details
Beginnen 4 februari 2023 H 19:30
Tot 5 februari 2023 H 00:00
Locatie Zaal Violon (De Roosevelt)
In samenwerking met
Klik op het logo om live te luisteren
naar Radio ninove
0%